Home » Onze content » Wat is een goede vpn client?

Wat is een goede vpn client?

Om veilig en anoniem het internet op te kunnen gaan en er zeker van te zijn dat derden de data die je verstuurd niet kunnen onderscheppen kun je gebruik maken een vpn. Om een vpn server op te zetten of gebruik te maken van een betaalde vpn dienst heb je ook een vpn client nodig. Er zijn een aantal van deze vpn clienten die goede waarderingen krijgen en er kwalitatief erg boven uit steken. Welke vpn clienten zijn dit?

 

Express VPN

Eén van de beste clienten is Express VPN. Als gebruiker krijg je dan ook een groot aantal verschillende opties tot je beschikking. Zo kun je bijvoorbeeld content uit elk land ter wereld bekijken, op die manier kun je verschillende blokkades omzeilen. Daarnaast is de snelheid ook nog eens razendsnel, hierdoor hoef je niet lang te wachten tot de content helemaal geladen is. Daarnaast versleuteld Express VPN al het internetverkeer en is je ip adres niet meer zichtbaar voor derden. Hierdoor ben je beter beschermd tegen misbruik. Deze vpn client is voor ieder besturingssysteem verkrijgbaar zodat je elk apparaat dat je in bezit hebt kan gebruiken in combinatie met deze client.

 

PureVPN

Ook deze vpn client wordt erg hoog gewaardeerd en stelt je dan ook in staat om veilig het internet te bezoeken. Daarnaast biedt ook deze client de gebruiker erg veel veiligheid en anonimiteit zodat geen enkel protocol de data die je via het netwerk verstuurd kan onderscheppen. Ook kun je de emails die je verstuurt laten beveiligen, zodat dit niet meer leesbaar is voor anderen dan de ontvanger. PureVPN richt zich ook op de gebruikers van wifi hotspots. Deze zijn vaak onveilig, niet in de laatste plaats doordat je niet weet wie de eigenaar is. Door PureVPN te gebruiken kun je toch veilig gebruik maken van een dergelijke hotspot.

 

ZenMate

Deze vpn client is eveneens beschikbaar voor alle mogelijke apparaten die je in bezit hebt. Hierdoor beschik je gelijk over een volledig pakket zodat je met ieder apparaat veilig het internet op kunt. Daarnaast garandeert ZenMate een zeer snelle verbinding tijdens het gebruiken van de vpn. Ook ben je door middel van deze vpn client in staat om content dat normaliter niet beschikbaar is in het land waar je je bevindt toch te kunnen bekijken.

 

VyprVPN

Ook deze vpn client is beschikbaar voor meerdere besturingssystemen, zodat vrijwel ieder apparaat het internet op kan middels deze client. Daarnaast garandeert deze vpn client dat er geen gebruik wordt gemaakt van andere partijen. Dit vergroot de beveiliging van de diensten die zij aanbieden, omdat er niemand anders is die de data in kan zien. Daarnaast beschikt deze vpn client over servers in meer dan 50 verschillende landen. Ten slotte biedt VprVPN een dienst aan om je eigen firewall beter te kunnen configureren. Dit houdt in dat er een extra laag boven op je eigen firewall geplaatst, waardoor je nog meer beveiligd bent tegen allerlei online dreigingen.

 

De beste virtual private network software beschikt over een aantal eigenschappen. Namelijk geen data doorspelen aan derden, de servers in enigenbeheer, geen log geschiedenis en een killswitch is ook wel makkelijk.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *